Företagsaffärer i världsklass sedan 1993
För företag med omsättning på 50 MSEK och högre

08-408 394 84

Läs mer om oss!

Vi vill att du lär dig mer om oss genom att titta på vår uppsättning med videofilmer. Här finner du ett antal videos med tidigare kunder till oss. Dessa kunder var så nöjda med vad vi uppnådde åt dem, att de valt att lägga upp sina videofilmer där de talar helt fritt utan något manus.

Ni kommer också att upptäcka vilket mervärde företagens tvåminuters presentatonsfilmer ger för alla säljare. Filmerna på företagsvideosidan är de som producerats för de transaktioner Woodbridge har utfört genom åren. Dessa filmer var en viktig del för att attrahera lämpliga köpares intresse. På så sätt kunde köparna i förväg bilda sig en uppfattning om företagen och deras potentiella värde, vilket gav ett positivt förhandsintryck av bolagen och dess ägare.

Se också till att titta på våra informationsrika Vanliga frågor- serie om hur “Enhancing Your Company’s Value.” Var och en av dessa elva videos är kortare än två minuter och visar dig steg-för-steg hur du kan öka ditt företags värde före och under en säljprocess.